zondag, juni 07th, 2009 | Author:

Dag Veerle!

Lukte het jou vorige keer niet om een plaatsje te bemachtigen voor de Veerlewandeling? Dan is dit je kans! Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juli brengen Veerle Ernalsteen en Veerle Blykers voor de – zo zeggen ze toch 😉 – laatste keer het verhaal achter ons aller voornaam. Om 10.30 u. vertrekken we op het Sint-Veerleplein voor een wandeling door het leven van onze heilige zuster. Om 12.15 u. nemen we afscheid bij een glas, trotser op onze naam dan ooit tevoren!

• Op vrijdag 24 juli is de wandeling voorbehouden voor Veerles

• Op zaterdag en zondag 25 en 26 juli mogen Veerles hun man, buurvrouw, vriendin, minnaar, pastoor, … meenemen.

Hoe kan je inschrijven? Niet via deze website! Surf naar http://www.uitbureau.be/voorstelling2.aspx?VoorstellingId=222

Hopelijk tot in juli!

Category: Uncategorized
Reacties kun je volgen via de RSS RSS 2.0 feed. Laat gerust je reactie achter, of een trackback van je eigen site.

One Response

  1. 1
    Veerle 

    dat is nu zo spijtig – ben een veerle die al jaren in het buitenland woont (heb eer aan mijn naam gedaan), en nu ik hoor van de veerle-wandelingen en de veerlerieen is het al gedaan – een kans dat er iets gebeurt in 2012?

Leave a Reply