zaterdag, maart 21st, 2009 | Author:

De kogel is door de Heilige-Veerlekerk: we maken de Veerle-wandeling voor het laatst op de Gentse Feesten. Op vrijdag 24, zaterdag 25 of zondag 26 juli voeren we je door de mooiste plekjes van Gent en houden we onderweg halt voor wat historisch correcte context en de heerlijk incorrecte, maar wel romantische en pikante Veerle-legenden… Nieuw deze keer is dat de wandeling toegankelijk is voor Veerles en ‘aangelanden’: als je Veerle heet, mag je je man, kinderen, zus, vriendin, buurvrouw, … meenemen. Nog nieuw is dat de inschrijvingen niet via deze website, maar via het Uitbureau zullen lopen. Je vindt alle reservatiegegevens in het programmaboekje van de Gentse Feesten. Wil je – zodra het boekje verschenen is – een mailtje ontvangen met de reservatiegegevens? Stuur dan een mailtje naar veerle@namedropping.be. We houden je graag op de hoogte.

Hopelijk tot dan!

Category: Uncategorized
Reacties kun je volgen via de RSS RSS 2.0 feed. Laat gerust je reactie achter, of een trackback van je eigen site.
Leave a Reply