zaterdag, maart 21st, 2009 | Author:

Het was opnieuw een onvergetelijke avond: met een nachtelijk tocht door de kerk, een uitzonderlijk bezoek aan onze gewijde grond, een handtas in de vijver, een VRT-Veerle mee op tocht en véél Gentse Tripels achteraf! Bedankt, Veerles. Het ga jullie goed. We zijn er wel gerust in: onze reizende strijdster daarboven houdt een oogje in het zeil!

Geniet nog even na bij de reportage die Veerle De Vos maakte voor De Ochtend op radio één:

Reportage Radio 1

En wat foto’s:

27 Veerles onder Sint-Michiel en de draak!

27 Veerles onder Sint-Michiel en de draak!

Guido in het vuur van z'n betoog

Guido in het vuur van z'n betoog

Veerles zijn leergierig, kijk maar!

Veerles zijn leergierig, kijk maar!

Category: Uncategorized
Reacties kun je volgen via de RSS RSS 2.0 feed. Laat gerust je reactie achter, of een trackback van je eigen site.

4 Responses

 1. 1
  Veerle Moortgat 

  Dag Veerles
  Ik was echt héél blij dat ik heb “mogen” deelnemen aan de Veerle wandeling.
  Was een super leuke avond ,heb ook Gent eens op een manier gezien ,héél mooi ….
  Heb een leuke Veerle leren kennen die maar enkele honderd meters van mijn huis woont te Lochristi
  Chapeau voor de twee Veerles die zo mooi en boeiend konden vertellen .Veerle Ernalsteen ken ik van vroeger in mijn jeugdjaren via onze ouders en moet zeggen is nog altijd de super toffe meid van toen …is dan ook een Veerle!!!!Bedankt en tot ziens
  Veerle Moortgat

 2. 2
  Veerle Degrande 

  Bedankt Veerles!
  Ik ben blij dat ik er bij kon zijn. Allemaal Veerles samen: het heeft toch iets! De verhalen over ons aller voorgangster waren leuk verteld, de informatie van onze ‘Guido van Veerle’ heeft ons weer wat over de geschiedenis ven Gent geleerd en ook speciale dank voor de mensen van de Waterzooi. Het was uniek om de restanten van onze Veerle-kerk te kunnen zien.

  Tot nog eens?
  Veerle Degrande

 3. 3
  Veerle Raes 

  Ik zoek via deze weg contact met de Veerle’s, op onze naamdag

 4. 4
  Veerle Blykers 

  Dag Veerle (Raes)

  Twee jaar terug organiseerden we met een paar Veerles deze Veerle-wandeling. Zoals je kunt lezen, was het een erg fijne bijeenkomst. Als we ooit opnieuw onze naamdag willen vieren, nemen we zeker contact met je op. Intussen nog een fijne naamdag gewenst (vandaag!)!

  groetjes,
  Veerle

Leave a Reply