dinsdag, november 18th, 2008 | Author:

Sorry Veerle, maar je kunt niet meer inschrijven voor de Veerle-vertelwandeling op 4 januari. We zijn helemaal volzet…  We overwegen een tweede editie. Als je hiervan op de hoogte gehouden wilt worden, stuur dan alsnog een mailtje naar veerle@namedropping.be.

Category: Uncategorized
Reacties kun je volgen via de RSS RSS 2.0 feed. Laat gerust je reactie achter, of een trackback van je eigen site.

5 Responses

 1. 1
  Veerle De Baets 

  Dag Veerles,
  Wat jammer nu! Ik keek er al naar uit en had de wandeling, blijkbaar net iets te snel, al in mijn agenda genoteerd. Als echte Gentse ken ik de ‘vita’ van de heilige Pharaïldis wel maar ‘k was heel benieuwd naar de restanten van “onze” kerk en het gezellig onder Veerles zijn. Hopelijk komt er nog een editie.
  Een Gentse Veerle van 1968 met een tante Veerle van de jaren ’30.

 2. 2
  veerle van der eecken 

  jammer genoeg was ik ook te laat! Indien deze samenkomst ooit nog zou doorgaan mag je mij steeds inschrijven. Als een echte Gentse zie ik er naar uit;

 3. 3
  Veerle Van Doorsselaere 

  Dag Veerles,

  jammer, ‘k zag er ook al naar uit maar ‘k lees nu net dat het nodig was om in te schrijven. Soit, ‘k ga het zeker opvolgen en als er nog een editie is in maart ben ik zeker van de partij!

  Ikzelf ben van 1984. ‘k Vroeg mij af of er nog jongere Veerles zijn?

 4. 4
  veerle deprins 

  hey,
  vind het ook spijtig dat ik niet ben kunnen komen. ik ben geboren op 4 januari 1988 en gedoopt op het veerleplein dus heb ik zeker iets gemist

 5. 5
  Charles 

  Geachte ….
  Mijn naam is Charles van Os de Man uit Nederland en ben op zoek naar Veerle Van der Eecken wat ik tegen kwam op uw site.
  Ik ben een hele oude collega van haar in de jaren 90. Zei was toen o.a. werkzaam bij Apple computer in Brussel en woonachtig in Gent.
  Kunt u mij helpen aan een Email adres van haar ???
  Ik verblijf in spanning op een mogelijk antwoord.
  vriendelijke groet,
  Charles.

Leave a Reply