woensdag, november 12th, 2008 | Author:

Beste Veerles,

twijfel je nog om je in te schrijven? Meteen doen, er zijn immers kapers op de kust! Op Gentblogt hebben we gezien dat er “Leen’en” en “Bie’kes” zijn die een naamsverandering overwegen om te kunnen inschrijven ;-)! Hoppa, vort!

Category: Veerle
Reacties kun je volgen via de RSS RSS 2.0 feed. Laat gerust je reactie achter, of een trackback van je eigen site.

3 Responses

 1. 1
  De Backer Veerle 

  Een vraagje!
  Krijgen we bevestiging of we werkelijk ingeschreven zijn?

  Groetjes Veerle.

 2. dag Veerle,

  er volgt inderdaad een bevestiging. De reden waarom je die nog niet hebt ontvangen is dat we eigenlijk volzet zijn… We bekijken deze week of we een oplossing kunnen vinden en laten dan snel iets weten.

  Veerle Blykers

 3. 3
  Veerle Vermeersch 

  Hallo,
  Daarnet, onderweg van Oudenaarde naar Lommel, hoorde ik een stukje over de Veerle-wandeling via de radio. Thuis heb onmiddellijk gezocht naar meer info. Jammer dat de wandeling van 04/01 vol zit. Ik had met plezier de trip van Lommel naar Gent gemaakt om erbij te zijn. En ik wed dat ik een vriendin, Veerle (uiteraard), zo gek zou gekregen hebben om mee te komen.
  Ik heb vroeger in Gent gewoond en gewerkt en dus is het verhaal van mijn naamgenote uit de 8ste eeuw me goed bekend maar k vind dit een schitterend idee.
  Op 20 maart had ik eigenlijk al andere plannen maar als ik die nog kan wijzigen kom ik toch liever naar Gent. Houden jullie me op de hoogte?
  Groetjes, Veerle

Leave a Reply